Utveckling flerbostadshus

Har er BRF behov av nytt tak, fasadrenovering, stambyte eller rent av tankar på att installera hiss? Varför inte låta en påbyggnad finansiera bygget.

Se vår film, där förklarar vi hur vi menar med förtätning och påbyggnad.

Genom påbyggnation, lokal- eller råvindskonvertering hjälper vi er att omvandla outnyttjade ytor till funktionella, moderna bostäder. Tillförseln av fler bostäder till ert flerbostadshus kan både finansiera era underhållsbehov och stärka er ekonomi långsiktigt.

Här nedan ser ni exempel på lyckad förtätning signerad Densify.

Södra Vägen 81, Göteborg

Densify bygger om en vind till två nya vindslägenheter om 87 respektive 89 m2.

För att ersätta de vindsförråd som försvinner till förmån för de nya våningarna iordningställer Densify yta i källaren med bland annat nya källarförråd.

I och med att hissen dras upp till vindsplanet uppdateras maskineriet och hisskorgen.

Första lägenheten är såld och andra lägenheten färdigställs till slutet av februari 2021.

Densify bidrar på detta sätt att öka värdet på fastigheten genom att utveckla befintliga ytor och skapa ett hållbart samhälle där fler kan bo och leva.

BRF Södra vägen 81 får en smidig byggprocess tack vare att Densify förenklar byggprojektet genom att ta ansvar för process, utveckling och miljö.

Densify levererar: Två vindsvåningar, samt källarförråd
Samarbetspartners: Vinga hiss och Fastighetsbyrån
Slutkund: BRF Södra vägen 81
Projekttid: mars-februari 2021

Sturegatan Borås

På markplan i denna fastighet låg tidigare en av Sveriges första bilhandlare. Ett stort fönsterparti var öppningsbart genom vilket bilarna kördes in för ett perfekt skyltläge mot Sturegatan. Tiderna förändras dock och Densify fick i uppdrag av bostadsrättföreningen som äger fastigheten att istället bygga om lokalen till tre lägenheter. Samtidigt har även de gamla förråden på vindsplan byggts om till två fantastiska taklägenheter med terrass i västläge.

Alla lägenheter präglas av stort ljusinsläpp och materialval av hög kvalitet. Vårt mål var att skapa ett tidlöst hem att trivas i och vi tycker att vi lyckats!