Densify utvecklar en ny destination på Styrsö

Kusthotellet Styrsö

Göteborgs södra skärgård är en av stadens främsta turistattraktioner, men det har länge saknats tydliga reseanledningar som lockar både turister och Göteborgare året runt. Nu blir det ändring på det. Densify utvecklar en hotell- och mötesanläggning på Styrsö Skäret som ska bli västkustens självklara destination.

Kusthotellet Styrsö

Efter mycket arbete att hitta rätt koncept för hotellanläggningen som vi uppför på Styrsö Skäret, kan vi nu äntligen dela med oss av vad det blir för destination. Här kommer Kusthotellet Styrsö växa fram, en plats för oförglömliga upplevelser i skärgården året om.

Vi ser en enorm potential att nyttja vår vackra skärgård i Göteborg ännu mer och är oerhört stolta över att bidra till utvecklingen. Med oss i arbetet har vi Hotel Legacy Group, som utvecklar och implementerar hotellets koncept. Vi är väldigt glada över samarbetet och är övertygade om att slutresultatet kommer bli fantastiskt.

På hotellet kommer det finnas 40 hotellrum, en restaurang med fokus på lokala råvaror, en bar, trevliga samlingsytor, en bastu och relaxavdelning samt ett utegym. Längst upp i byggnaden finns 10 sviter som säljs som andelsboende till privatpersoner eller företag. Sviterna hyrs ut till hotellgäster när ägarna själva inte nyttjar dem. Mer information om hotellet och sviterna kommer uppdateras löpande på hemsidan:

https://www.kusthotelletstyrso.se/