Fastighet

FASTIGHET

Har ni en fastighet som går att utveckla? Många hyresfastigheter har, liksom BRF:er, samma utmaning vad gäller större renoveringar och installationer för att öka trivsel och värde. Kan en påbyggnad av en våning vara lösningen som hjälper er att finansiera övriga behov? Eller går det kanske att bygga om hela fastigheten till ett bättre boende för fler? Kanske sitter ni på en större tomt som skulle kunna hysa fler bostäder?

Här följer exempel på projekt signerade Densify.

NYTT PROJEKT!

Det gamla huset huset på Norrtullsgatan kommer rivas och byggas om till 19 nya lägenheter.
NORRTULLSGATAN, STRÖMSTAD

Mitt i centrala Strömstad har Densify köpt en fastighet med tillhörande tomt om knappt 600 kvadratmeter. Den gamla fastighet som idag står på tomten är i dåligt skick, och Densify ska därför riva befintliga byggnader.

På tomten ska en helt ny fastighet om nästan 1000 kvadrat inhysa totalt 19 ägarlägenheter med garage i källarplanet.

Densify ser fram emot att nu får vara med och förtäta denna bohuslänska pärla!

Svårslaget läge precis vid Stensjön i Mölndal. Foto: Petter Boström
RÅDAVÄGEN, MÖLNDAL

Våren 2015 inträffade det katastrofala: den gamla vackra byggnaden som även kallades Mölndal Herrgård totalförstördes vid en brand. Det enda som återstod var den gamla stengrunden.

Rent ekonomiskt skulle man rivit även den. Men för Densify var det viktigt att ta hänsyn till det kulturhistoriska arvet vid återuppbyggnaden av fastigheten så grunden restaurerades och byggnaden uppfördes i samma stil. Tid gick till att hitta fönster, lådknoppar m.m. i rätt stil för att sedan blandas med moderna vitvaror och helkaklade badrum.

Nu finns där fyra moderna lägenheter med panoramautsikt över den vackra Stensjön i ett fantastiskt hus!